Şenol Mobilya & Aksesuar

Özel Tasarımlar

Şenol Mobilya & Aksesuar olarak gardıroptan yatak odasına, mutfak tasarımından televizyon ünitesine kadar mobilya konusunda ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri özenle tasarlıyor, üretiyor ve teslim ediyoruz.

Şenol Mobilya & Aksesuar olarak evinizin ve iş yerinizin ihtiyacı olan tüm mobilya tasarımlarını hayata geçiriyoruz. Yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getirmeye çalışırken talep ettiğiniz ürünlerin tasarım ve üretim süreçlerini atölyemizde alanında profesyonel olan ekibimizle gerçekleştiriyoruz.

Farklı boyut ve ebatlarda koltuk takımlarından, özel tasarlanmış gardıroplara; dresuarlardan, TV ünitelerine kadar evinizin ya da iş yerinizin tüm ihtiyaçlarına Şenol Mobilya & Aksesuar olarak çözüm üretmeye hazırız.

Fonsiyonellik, estetik, şıklık ve modernlik... İstediğiniz özelliklerde, istediğiniz ölçü ve ebatlarda, istediğiniz kalitede üretim gerçekleştirerek yaşam alanlarınızı keyifli hale getiriyoruz. Samsun'da yer alan atölyemizde alanında uzman olan ekibimizle birlikte talep ettiğiniz tüm "özel tasarım mobilyalar" için üretime hazırız.