Şenol Mobilya & Aksesuar

Balkon Mobilyaları

Şenol Mobilya & Aksesuar olarak balkon ve bahçe mobilyalarınıza özel tasarımlarımızla çözüm sunuyoruz. Evinizi güzelleştiren detaylar mağazalarımızda sizi bekliyor!

 

Şenol Mobilya olarak müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak üretimini gerçekleştirdiğimiz balkon mobilyaları, son derece kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü modellerden oluşuyor.

Bulunduğu her ortama farklı bir hava kazandırabilen mobilyalar, zengin alternatiflere sahip modelleriyle dikkat çeker. Piyasanın en şık, en kaliteli ve en kullanışlı balkon mobilyalarını üretiyor, ürünlerimizi Samsun ve İstanbul’da yer alan showroomlarımızda sergiliyoruz.. Mobilya sektörünün öncü isimlerinden biri olan Şenol Mobilya, balkon mobilyaları konusunda uzun yıllardır edindiğimiz tecrübelerle hizmet veriyoruz.

Fonksiyonellikle Buluşan Estetik Balkon Mobilyaları

Şenol Mobilya olarak firmamız tarafından tasarlanan tüm balkon mobilyaları oldukça kullanışlı ve fonksiyonel olmasıyla tercih edilir. Bu nedenle müşterilerimiz balkon takımı modellerimiz sayesinde zevkine uygun bir balkon dekorasyonu oluşturabilirken, aynı zamanda ihtiyacını karşılayacak mobilyalara da sahip olma fırsatı yakalayabilir.

Her biri tamamen kendi üretimimiz olan balkon mobilyaları, fonksiyonelliğin ve estetik görünümün bir arada olduğu tasarımlardır. En yeni trendlere sahip mermer görünümlü masalardan hiç modası geçmeyen ahşap koltuklara kadar birbirinden farklı detaylara sahip olan bu mobilyalarla en ferah ve iç açıcı dekorasyonları oluşturabilmek son derece kolaydır.

Birbirinden Şık ve Kaliteli Tasarımların Adresi: Şenol Mobilya!

Şenol Mobilya olarak ürettiğimiz her bir balkon mobilyası modeli balkon büyüklüğüne ya da küçüklüğüne göre farklılık gösterebilir. Fakat çoğunlukla standart şekilde ürettiğimiz bu mobilyaların dışında müşterilerimizin ihtiyacına göre özel ölçülerle de üretim gerçekleştirebiliriz. Bu gibi durumlarda balkon ölçülerinizi firmamıza iletmeniz ya da profesyonel ekibimizden destek istemeniz yeterlidir. Ekibimizin almış olduğu balkon ölçülerinize göre dilediğiniz modeldeki Balkon Mobilyasını üretime sokabilir, kısa sürede hayal ettiğiniz balkona kavuşmanızı sağlayabiliriz.

Balkon Mobilyaları konusunda oldukça zengin bir içerikle hizmet veren firmamız, onlarca farklı modeldeki balkon takımlarını müşterilerine özel olarak sunuyor. Firmamız bünyesindeki balkon mobilyaları hem şık hem de kaliteli ürünlerden oluşuyor. Bençli takımlardan koltuklu takımlara kadar pek çok farklı modeldeki balkon mobilyalarını Şenol Mobilya’nın Samsun’da yer alan showroomunu ziyaret ederek görebilirsiniz. Üstelik balkon mobilyası siparişlerinizi tekli olarak verebileceğiniz gibi toplu olarak da verebilirsiniz.

Ayrıca Şenol Mobilya’nın en şık tasarımları hakkında bilgi almak için Whatsapp üzerinden kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

Müşterilerimizden Gelen Fotoğraflar