Hizmet vermeye başladığı 2012 yılından bu yana sunmuş olduğu ürün ve hizmetleriyle ün kazanan ve müşteri memnuniyeti sağlayan firmamız, rahatlık, estetik, fonksiyonellik ve kalite konusundaki hassasiyetiyle dikkat çekmeyi başarmıştır.

Şenol Mobilya & Aksesuar olarak firmamız, yaklaşık olarak 10 yıllık tecrübesiyle sektörde faaliyet gösteren bir kuruluştur.  Üstelik özgün tasarımları ve kaliteli imalatıyla da gerek yurt içinde gerekse yurt dışında takdir toplamayı başarmış bir firma olarak da tanınmaktadır.

ŞENOL MOBİLYA & AKSESUAR

Mobilyacılık sektörünün ön plana çıkan isimlerinden biri haline gelen Şenol Mobilya & Aksesuar olarak firmamız, üretimini gerçekleştirdiği tüm ürünlerde hammadde tedarikini ve imalat aşamalarını kendi entegre tesisinde yapmaktadır. Üretimi sahip olduğu bu büyük entegre tesisinde gerçekleştiren firmamız, masa, sandalye, oturma grupları, balkon mobilyaları ve ev aksesuarları gibi pek çok farklı gruptan ürünü açık ya da kapalı yaşam alanlarınızda eşsiz bir dekorasyona sahip olmak, ferah bir hava kazandırabilmek ve bu alandalar keyifli vakit geçirebilmek amacıyla hizmet vermektedir.

Birbirinden eşsiz mobilyaların mimarı olan firmamız Şenol Mobilya & Aksesuar, moda, tasarım ve trend çizgisinden ödün vermeden, daima yenilikçi ve kusursuz işçilik ilkeleriyle üretim gerçekleştirmektedir. Üstelik kaliteden ödün vermeden üretilen tüm bu mobilyalar, büyük ölçüde müşteri memnuniyeti sağlayabilmektedir. Bu doğrultuda ev gibi yaşam alanlarının yanı sıra birçok otel, restoran, bar, cafe, ofis ve bunun gibi çeşitli işletmeler için öncelikli tercih edilebilir isimler arasında yer almaktadır.

Tüm yaşam alanlarını keyifli bir hale getirmeyi amaçlayan Şenol Mobilya & Aksesuar olarak firmamız, müşterilerine malzemeden kumaşa, renk skalasından tasarıma kadar çeşitli konularda kombinasyon tercihinde bulunabilme özgürlüğü sağlamaktadır.  Bu doğrultuda kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini öncelik olarak ilke edinen firmamız, bu ilkeyle hizmet vermeye devam edecektir.